2 poppetjes met puzzelstukjes die passen

Soms wil het even niet meer, terwijl het voor het NAH heel goed ging. De vlinders zijn weg en de spanning krijgt de overhand ook op het gezin. Heel langzaam is het anders geworden. Het werk loopt niet meer, raak mijn baan kwijt?
En wat nu? HELP, help mijn partner is niet meer mijn droompartner.

Een voorbeeld:

De partner heeft besloten hulp te zoeken. Beiden bezochten daarop de huisarts. Hij adviseerde hen NAH-relatiecoach in te schakelen om hen te helpen bij het leren omgaan met alle veranderingen.
Door de juiste begeleiding en ondersteuning kregen ze meer inzicht in de situatie en het gedrag binnen het huwelijk en kregen handvatten om daar mee om te gaan.
De relatiecoach hielp hen ook bij het vinden van een goed dag en weekritme. Daarnaast werd er gekeken naar nieuwe mogelijkheden. En zo kreeg de partner zijn gevoel van eigenwaarde steeds iets meer terug. Het weekschema zorgde voor meer rust, waardoor de overprikkeling binnen de perken bleef en het korte lontje langzaam weer iets langer werd.
Het heeft veel aanpassingsvermogen van beiden gevergd, en veel tijd en geduld.
Omgaan met NAH is immers niet gemakkelijk, maar ook niet onmogelijk, zo bleek.

“NIEMAND VRAAGT OM NAH”

Er is geen wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het percentage verbroken relaties waar NAH problematiek bij speelt. Vanuit onze praktijkervaring weten wij dat dit veel relaties zijn, heel veel. Hadden wij dit kunnen voorkomen? Vaak wel!

Wilt u meer informatie of gebruik maken van Help, relatiecoaching? Zoek gerust contact. Wij kunnen vrijblijvend een eerste afspraak maken.

U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier of bellen met: Eric Draaijer via 06 - 24 27 69 33